Gå til hovedindhold

Bosætningsservices

I forbindelse med besætning tilbyder Aaberaa Kommune forskellige former for service

Indhold

  Aabenraa Kommune har som en service over for de lokale virksomheder en række tilbud til nyansatte, der samtidig vil bosætte sig i kommunen. Tilbuddene har til formål at understøtte din virksomheds tiltrækning af arbejdskraft.

  Du har fundet den rigtige medarbejder og familien er villig til at flytte til området - hvis partneren finder job. Det manglende job til partneren er ofte grunden til at drømmemedarbejderen ikke kommer, eller forlader jobbet alt for hurtigt. Partner Jobmatch er en service til at løse den udfordring.

  Partner Jobmatch er et samarbejde mellem os og Aabenraa Kommunes bosætningsteam, der har til formål at understøtte tilflytteres ægtefælder med at finde job. 

  Kontakt Aabenraa Kommunes bosætningsteam her.

  Aabenraa Kommune har i samarbejde med Business Aabenraa oprettet netværket ’Ny i by – netværk for tilflyttere’ for nyansatte tilflyttere og deres eventuelle medflyttende partner. Med netværket ønsker vi at understøtte virksomhedernes rekruttering og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft.

  Et spændende job er ofte årsagen til, at man flytter til et nyt sted - men bl.a. manglen på sociale relationer kan være grunden til, at man flytter væk igen. Tanken bag netværket er, at byde de nyansatte tilflyttere velkommen og bidrage til, at de falder godt til. 

  Netværket mødes to gange om måneden, hvor vi tilstræber at gøre opmærksom på de mange forskellige muligheder inden for kultur og fritid i området. Læs mere om netværket her.

  Du finder netværket på Facebook under linket https://www.facebook.com/groups/nyiby/ eller ved at søge på ’Ny i By’ i søgefeltet på Facebook. Her bliver de månedlige arrangementer annonceret, og tilmelding skal ligeledes ske der.

  Spørgsmål?

  Hvis du vil vide mere, eller har brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til vores virksomhedsservice på

  tlf.: 73 76 66 00 - telefonen er åben i jobcenterets åbningstid.

  - eller kontakte os på e-mail: virksomhedsservice@aabenraa.dk - Vi svarer tilbage hurtigst muligt.