Nyheder

Virksomhederne i Aabenraa er positive selv i en turbulent tid

Virksomhedsbarometeret for 1. halvår 2023 er udkommet og viser positive tendenser for den næste tid.

Få et forspring i den grønne omstilling

De fire søderjyske kommuner er gået sammen om et projekt, der skal skabe grønne småjobs

4-dages arbejdsuge?

EURES Erhvervsforum invitere til et temamøde om 4 dages arbejdsuge. Torsdag den 28. september 2023 kl. 14 – 16.15 på Hotel des Nordens, ved grænseovergangen i Kruså

Jobbarometret er blevet interaktivt

Vi har lavet en ny udgave af vores jobbarometer, nu kan du via stillingsbetegnelserne gå direkte ind og se hvad der er af ledige job i området.

Jobdating igen d. 20. september

Forårets tre jobdatinger viser at den store efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft fortsætter. Jobcenteret og Business Aabenraa fortsætter med jobdating i efteråret.

Virksomhedsbarometer for 2. halvår 2022

I andet halvår er arbejdsmarkedet gået ned i tempo. Således er antallet af arbejdssteder faldet en smule. Til gengæld er antallet af beskæftigede efter bopæl steget en smule. Arbejdsmarkedet i kommunen, er med andre ord ikke frosset til, men vi skal vænne os til, at det kommer til at gå knapt så hurtigt, som det gjorde efter Covid-19.

Aabenraa Kommunes CSR mærke 2023

Arbejdsmarkedsudvalget godkendte på deres møde d. 10 januar 113 virksomheder i Aabenraa Kommune til at få få tildelt CSR-mærket for 2023.

Vi fortsætter jobdating i 2023

Vi fortsætter Jobdating i 2023. Uanset konjunkturer og forventninger til 2023 fortsætter den store efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft. Jobcenteret og Business Aabenraa afholder derfor 6 gange jobdating i løbet af 2023. Første jobdating er 15. marts.