Gå til hovedindhold

Aabenraa Kommunes CSR mærke 2023

Arbejdsmarkedsudvalget godkendte på deres møde d. 10 januar 113 virksomheder i Aabenraa Kommune til at få få tildelt CSR-mærket for 2023.

Indhold

  Arbejdsmarkedsudvalget godkendte på deres møde d. 10 januar 113 virksomheder i Aabenraa Kommune til at få få tildelt CSR-mærket for 2023.

  Siden Aabenraa Kommune for første gang uddelte CSR-mærke Aabenraa for seks år siden, har der hvert år siden 2019 været en stigning i antallet af virksomheder, som modtager CSR-mærket. For fire år siden fik 66 virksomheder således tildelt et CSR-mærke. Det er i år steget til 113, og det glæder formanden for Arbejdsmarkedsudvalget.

  - Det her viser, at endnu flere virksomheder er klar til at tage et socialt ansvar, hvilket uden tvivl har en stor betydning for Aabenraa Kommune. De giver nemlig borgere, som af alle mulige årsager ellers ville have svært ved at komme ud på arbejdsmarkedet, en chance for at komme i beskæftigelse, siger formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Dorrit Knudsen og fortsætter.

  - Det glæder mig utroligt meget, at endnu flere virksomheder har lyst til at tage et socialt ansvar, og jeg er overbevist om, at det er til glæde og gavn for både virksomheden og borgeren, og medvirkende til, at endnu flere i Aabenraa Kommune har forudsætningerne for at leve Det Gode Liv, siger formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Dorrit Knudsen.

  Med et CSR-mærke Aabenraa er det muligt for virksomhederne at styrke deres sociale profil udadtil samt dokumentere social ansvarlighed i forbindelse med offentlige udbud eller CSR-rapportering.

  Virksomhederne modtager Aabenraa Kommunes CSR mærke for 2023 torsdag d. 23. februar på rådhuset af borgmesteren og arbejdsmarkedsudvalgets formand.

  Du kan læse mere om CSR mærket for 2023 og hvilke virksomheder, der har modtaget det her.