2023

Du kan nu søge om CSR mærket for 2024!

CSR, Corporate Social Responsability, handler om din virksomheds sociale ansvarlighed. Aabenraa Kommune uddeler hvert år et CSR mærket for social ansvarlighed.

Virksomhederne i Aabenraa er positive selv i en turbulent tid

Virksomhedsbarometeret for 1. halvår 2023 er udkommet og viser positive tendenser for den næste tid.

Få et forspring i den grønne omstilling

De fire søderjyske kommuner er gået sammen om et projekt, der skal skabe grønne småjobs

4-dages arbejdsuge?

EURES Erhvervsforum invitere til et temamøde om 4 dages arbejdsuge. Torsdag den 28. september 2023 kl. 14 – 16.15 på Hotel des Nordens, ved grænseovergangen i Kruså

Jobbarometret er blevet interaktivt

Vi har lavet en ny udgave af vores jobbarometer, nu kan du via stillingsbetegnelserne gå direkte ind og se hvad der er af ledige job i området.

Jobdating igen d. 20. september

Forårets tre jobdatinger viser at den store efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft fortsætter. Jobcenteret og Business Aabenraa fortsætter med jobdating i efteråret.

Virksomhedsbarometer for 2. halvår 2022

I andet halvår er arbejdsmarkedet gået ned i tempo. Således er antallet af arbejdssteder faldet en smule. Til gengæld er antallet af beskæftigede efter bopæl steget en smule. Arbejdsmarkedet i kommunen, er med andre ord ikke frosset til, men vi skal vænne os til, at det kommer til at gå knapt så hurtigt, som det gjorde efter Covid-19.

Aabenraa Kommunes CSR mærke 2023

Arbejdsmarkedsudvalget godkendte på deres møde d. 10 januar 113 virksomheder i Aabenraa Kommune til at få få tildelt CSR-mærket for 2023.