Netværk for jobtilflyttere

Aabenraa Kommune har i samarbejde med Business Aabenraa oprettet netværket ’Ny i by – netværk for jobtilflyttere’ for nyansatte tilflyttere og deres eventuelle medflyttende partner.
Med netværket ønsker vi at understøtte virksomhedernes rekruttering og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft.

Business Aabenraa har i samarbejde med Aabenraa Kommune oprettet netværket ’Ny i by – netværk for jobtilflyttere’ for nyansatte tilflyttere. 

Med netværket ønsker vi at understøtte virksomhedernes rekruttering og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft. 

Et spændende job er ofte årsagen til, at man flytter til et nyt sted - men bl.a. manglen på sociale relationer kan være grunden til, at man flytter væk igen. Tanken bag netværket er, at byde de nyansatte tilflyttere velkommen og bidrage til, at de falder godt til. 

Netværket mødes to gange om måneden, hvor vi tilstræber at gøre opmærksom på de mange forskellige muligheder inden for kultur og fritid i området. Læs mere om netværket her.

Der er lavet en folder om netværket, som tilflytterne ved deres ansættelse kan få udleveret. I folderen står der hvordan de kan tilmelde sig netværket.  Ønsker din virksomhed at få et oplag af folderen, eller vide mere om ordningen, kan du kontakte Business Aabenraa på tlf.: 7362 2020. 

 

Sidst opdateret 21.02.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Jobcenter Aabenraa Kallemosen 20 6200 Aabenraa tlf: 73 76 76 76 jobcenter@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854