Jobcenterets jobprognose

Jobcenter Aabenraa udgiver hvert kvartal til internt brug et jobbarometer over jobmuligheder på vores lokale arbejdsmarked.

Jobbarometeret er en prognose over aktuelle brancher og jobmuligheder i Aabenraa Kommune og lokalområdet. Prognosen er delt op i: mangel på arbejdskraft, gode beskæftigelsesmuligheder, dårlige beskæftigelsesmuligheder og overskud på arbejdskraft. Under de enkelte kategorier kan du se stillingsbetegnelser/arbejdsområder som vi som jobcenter vejleder vores ledige i søge hen eller undgå.

Jobbarometeret er bygget på en vurdering og afvejning af en række kilder: Et statistisk baseret jobbarometer fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), forskellige positivlister som også udgives af styrelsen, vores lokale virksomhedsbarometer, informationer fra vores opsøgende virksomhedsbesøg, henvendelser fra virksomheder om rekrutteringsopgaver, vores lediges jobønsker og kvalifikationer, udsagn fra vores ledige og alt hvad der ellers kan give os informationer om det lokale arbejdsmarked.

Servicetelefon

73 76 66 00

virksomhedsservice@aabenraa.dk

Sidst opdateret 21.02.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Jobcenter Aabenraa Kallemosen 20 6200 Aabenraa tlf: 73 76 76 76 jobcenter@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854