Job over grænsen

Det skal være nemt at søge job over grænsen. I en tid med stigende arbejdskraftmangel bliver nærheden til grænsen en strategisk fordel for virksomhedernes rekruttering. Til det formål driver de fire sønderjyske jobcentre sammen med Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering et rekrutteringsprojekt.

Overvejer du, at rekruttere arbejdskraft syd for grænsen? Så kan du få hjælp fra vores rekrutteringsmanager Maria Heesch. Rekrutteringsmanageren skal hjælpe virksomheder på begge sider af grænsen med rekruttering af arbejdskraft fra hhv. Danmark eller Tyskland.

Rekrutteringsmanager Maria Heesch kan hjælpe med jobopslag på begge sider af grænsen, sørge for udsøgning af egnede ledige, hjælp til vejleding for grænsependlere og hvad der ellers er nødvendigt for at virksomheder på begge sider af grænsen får nemmere ved at rekruttere arbejdskraft i region Sønderjylland-Schleswig.

Hør om hvordan Martin fik job i Tyskland.

Kontakt til vores rekrutteringsmanager:

Maria Petersen Heesch

E-mail: jobovergraensen@aabenraa.dk
Regionskontor & Infocenter
Lyren 1, DK-6330 Padborg

Om projektet:

Projektet ”job over grænsen” er finansieret af den europæiske Socialfond og gennemføres på vegne af Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering (STAR). Parter i projektet er Jobcenter Aabenraa, Jobcenter Tønder, Jobcenter Sønderborg, Jobcenter Haderslev og regionskontor Sønderjylland-Schleswig. Jobcenter Aabenraa er ansvarlig for gennemførslen af projektet. 

 

 

 

 

Sidst opdateret 21.02.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Jobcenter Aabenraa Kallemosen 20 6200 Aabenraa tlf: 73 76 76 76 jobcenter@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854