Karrieremesse Aabenraa 2018

Jobcenter Aabenraa er med på Karrieremesse Aabenraa 2018 på stand nr. 58!

09
102018

Vi er med på karrieremessen både som arbejdsgiver og som myndighed:

Jobcenter beskæftiger socialrådgivere og socialformidlere – men har også mange administrative opgaver, der spænder fra rent sekretariatslignende funktioner til økonomiopgaver. Vi har ligeledes en del medarbejdere med en administrativ baggrund, der fungere som beskæftigelsessagsbehandlere og gennemføre samtaler med borgere om jobsøgning. Derudover har vi mange virksomhedsrettede aktiviteter hvor vi typisk beskæftiger personer der har en baggrund fra erhvervslivet. 

Fordi vi som jobcenter har en meget bred berøringsflade med borgere og virksomheder er erfaringer fra et jobcenter også en springbræt til mange andre arbejdsområder. Det kan være inden for HR området, i organisationer, a-kasser og alle mulige andre steder hvor man har brug for medarbejdere, der er gode til at tale med mennesker, forstå lovgivning og sagsbehandling.

Uddannelseshjælp
Hvis du er under 30 år og har du ikke en erhvervskompetencegivende uddannelse, har du mulighed for at søge uddannelseshjælp. Alt efter hvor uddannelsesparat du vurderes til at være, vil jobcenteret stille krav om, at du hurtigst muligt skal i gang med en uddannelse. Du får et uddannelsespålæg og du vil blive bedt om at komme med forslag til uddannelser og søge om optagelse på en eller flere af dem. Indtil du starter på din uddannelse, skal du i videst mulig omfang arbejde og forsørge dig selv.

Voksenlærling
Er du fyldt 25 år og indgår en uddannelsesaftale med en virksomhed, har arbejdsgiveren mulighed for at få tilskud til at ansætte dig som voksenlærling. Som voksenlærling gennemfører du en faguddannelse og får løn undervejs. Du bliver uddannet i praksis og gennemgår en teoretisk skolegang. Du kan blive voksenlærling indenfor alle fag og branchetyper. Og har du relevante faglige kompetencer fra andre jobs, er det som regel muligt at gennemføre

FIND MESSEKATALOGET HER

Sidst opdateret 18.10.2018

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Jobcenter Aabenraa Kallemosen 20 6200 Aabenraa tlf: 73 76 76 76 jobcenter@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854